søndag den 7. marts 2010

Endelig tilbage.......

Ja endelig tilbage...

Efter mange uger på langs, er jeg omsider tilbage på benene igen :o)

I første uge af januar måned blev jeg "dømt ude" af min fysioterapeaut - jeg havde fået en udposning af brusk mellem 2 ryghvirvler i lænden, noget som dog kunne trænes væk.

Men min ryg var så hævet og gjorde så ondt at "fysen" overhovedet ikke kunne røre/trykke på ryggen, og for at få hævelserne til at forsvinde, måtte jeg overhovedet ikke belaste ryggen, hvilket betyder at jeg tilbragte de næste 15 dage på langs og med masser af smertestillende.

Og det hjalp..... for efter de 15 dage på langs fik "fysen" trykket lidt på ryggen, så jeg kunne bevæge ryggen og reelt starte på nogle enkelte øvelser, altsammen stadig liggende for ikke at belaste ryggen.

De efterfølgende uger stod på jævnlige besøg hos "fysen" + masser af træning, og stadig uden at belaste ryggen, og midt i februar måtte jeg endeligt forsøge at sidde rigtig op - den sidste uge i februar var jeg atter tilbage på arbejdet.

Jeg syntes at det var nogle rigtig hårde uger på forskellige måder.
For det første kunne jeg absolut ingenting, hvilket familien aldrig har oplevet før, derfor blev familien meget bekrymret, og de checkede meget op på mig - hvilket konfliktede med mit behov for at trække mig ind i mig selv for at håndtere smerterne, og jeg ville allerhelst være alene.
For det andet så syntes jeg absolut ikke om at være afhængig af familien, til at få løst selv de mindste ting, såsom at hente mad & drikke til mig.

Så det var forhåbenlig første og sidste gang at ryggen laver sådanne problemer.1 kommentar:

Karen-Ditte sagde ...

Det har været en rigtig hård omgang for dig, - dejligt at have díg i opretstående igen.