tirsdag den 24. august 2010

Lidt bliver det til :o)

Puha, jeg syntes godt nok at august har været en hård måned.

Mine arbejdsdage i Århus kræver rigtig meget af min opmærksomhed, og når arbejdsdagen er færdig, så har jeg ikke meget overskud eller energi tilbage.

Og typisk bruger jeg aften på at slappe af, læse lidt og måske se lidt fjernsyn... det bliver desværre ikke til meget strikkeri.

Denne gang har jeg lidt tråd og trækugler fra Søsterne Grenes med....Med en saks og lidt tålmodighed


bliver det til nogle lidt anderledes maskemarkører - helt som jeg godt kan lide dem :o)


Ups, så skal jeg vist også finde en ny glasbøtte til dem.
søndag den 15. august 2010

Dejligt sammentræf :o)

Geilsk kæmpe udsalg af den tykke uld, var næsten for godt til at være sandt - jeg kunne ihvertfald ikke modstå udsalget. Kunne du ?

I sidste uge kom en pæn kasse fra Geilsk med det flotteste meleret garn i rød, brun & sort - garn som blot venter på at blive parret sammen med nye projekter.

Den ene farve var allerede tiltænkt en poncho fra et lille blad fra SØNDAG...I min jagt efter inspiration til de 2 andre farver, kastede jeg mig over diverse bøger, blade & Ravelry/internettet

Jeg kigger bl.a. på et par cardigans fra et lille hæfte fra Søndag, og til min store overraskelse matcher både pinde & strikkefastheden på garnet perfekt med garnet brugt i cardi'erne.Super dejligt sammentræf, og jeg har måske fundet de nye projekter :o)

søndag den 8. august 2010

:o)) En fantasktisk service

Så er weekenden snart slut, og jeg har så småt fået noget energi tilbage.

Denne uge har været en rigtig lang uge og hård uge - først 4 arbejdesdage i den jyske hovedstad, efterfulgt af 1 arbejdsdag i den sjællandske hovedstad. Alle dagene var godt booket med diverse møder & interviews.

Jeg må indrømme, at jeg var godt brugt fredag aften og har holdt meget lav profil hele weekenden.

På trods af de lange dage, fik jeg besøgt fru Isager's butik i det gamle latinerkvarter og sikken en service jeg fik :o)

"Granite" har længe været på min ønskeseddel, og besøgte derfor butikken for at se nærmere på blusen. Garnkombinationen Spinni/Alpaca er ikke helt min favorit, hvorimod Bomulin falder meget mere i min smag, så ekspedienten og jeg talte om flere forskellige garnkombinationer med Bomulin.

Ingen af kombinationerne var afprøvet, så ekspedienten gav mig rester af Viscolin, Alpaca, Spinni & Bomulin og lidt af en gammel opskrift, således at jeg selv kan lave forskellige strikkeprøver...

Hold da helt op - sådan en fantastisk service har jeg endnu ikke oplevet mange andre steder.


Strikkeprøverne skulle gerne vise mig garnkombinationen for mig, og så vil jeg endnu engang finde vej til butikken i latinerkvarteret.

lørdag den 7. august 2010

Angulus - er der noget om det ?

Sko og støvler fra Angulus har jeg hørt meget godt om, og ikke selv har erfaringen, men nu har jeg fundet en model & farve, som jeg kan lide.

Så jeg er spændt på om Angulus får endnu en fan :o)