søndag den 15. august 2010

Dejligt sammentræf :o)

Geilsk kæmpe udsalg af den tykke uld, var næsten for godt til at være sandt - jeg kunne ihvertfald ikke modstå udsalget. Kunne du ?

I sidste uge kom en pæn kasse fra Geilsk med det flotteste meleret garn i rød, brun & sort - garn som blot venter på at blive parret sammen med nye projekter.

Den ene farve var allerede tiltænkt en poncho fra et lille blad fra SØNDAG...I min jagt efter inspiration til de 2 andre farver, kastede jeg mig over diverse bøger, blade & Ravelry/internettet

Jeg kigger bl.a. på et par cardigans fra et lille hæfte fra Søndag, og til min store overraskelse matcher både pinde & strikkefastheden på garnet perfekt med garnet brugt i cardi'erne.Super dejligt sammentræf, og jeg har måske fundet de nye projekter :o)

3 kommentarer:

Ulla-Bella sagde ...

Supert garn:) Det er så morro å strikke med tykt garn iblant, for da går det unna!

zette sagde ...

Uf, så lækkert garnet er fra Geilsk.
Hvis du skal strikke Wilferts Long Cardi, så vær opmærksom på at ærmene er ballonstore og forholdvis korte. Læg et par cm til i længden ved størrelse M og L/XL.
Du skal også selv lave lidt beregninger ved afslutning på ærmene. Opskriften er ikke perfekt. Jeg har strikket LongCardien 3 gange, så jeg kender den.
Hvordan med ryggen? Går det godt?

Bettina sagde ...

Hej Ulla-Bella,
Ja, super dejligt garn og det går hurtigt fremad :o)

Hej Zette,
Ja, helt enig - rigtig lækkert garn :o)
Tusinde tak for dine indput, jeg vil være opmærksom på det og vender frygtelig tilbage, hvis jeg får brug for mere hjælp.
Jo tak, det går meget bedre med min ryg, og jeg håber også at du har fået slået lungebetændelsen ned.
Rigtig god bedring, og vi ses forhåbenlig snart igen. :o)

Mh,
Bettina