fredag den 9. juli 2010

Nye bøger = mere inspiration :o)

I mine første mange år som strikker, var jeg utrolig låst, når jeg strikkede. Når jeg forsøgte at justere i opskrifterne eller ændre på garnet endte det til tider i kaos og underlige uformelige bluser, så jeg gav op og forsøgte at holde mig til opskrifterne og original garn.

Indimellem lod jeg mig inspirere fra diverse strikke & hæklebøger, men resultaterne blev som regel dårlige...... så jeg skildte mig af med bøgerne igen.
Den tid er efterhånden fortid, for jeg bliver bedre og bedre til at omsætte min inspiration til noget, som jeg kan lide. En pragtfuld oplevelse :o)

Så jeg har endnu engang kastet mig over strikke og hæklebøger, og til min fødselsdag i juni, fik jeg både Strikke og Hæklebogen fra PolitikenOg på www.Amazon.co.uk fandt jeg en håndfuld bøger på tilbud, som jeg absolut måtte eje :o)

Kender du følelsen ?

Jeg er utrolig glade for alle mine nye bøger, og får nye ideer hver gang, jeg kigger i dem - næste udfordring bliver at prioritere alle ideerne.

5 kommentarer:

Momsestrik sagde ...

OM jeg kender følelsen ;o)....ingen tvivl om det. Den allerstørste udfordring er prioriteringen..... den har jeg aldrig helt fået styr på, og derfor kaster jeg mig over rigtig meget...hele tiden.

Rigtig god fornøjelse ;o))

Helle sagde ...

Uha der er sandelig også nogen jeg kunne tænke mig du har der ;-))
Hurra for Ispiration

Ulla-Bella sagde ...

Det var fine hobbybøker du fant:) Den strikkeboken har jeg aldri sett før, så den skal jeg sjekke ut. Får aldri nok av bøker.

Henriette sagde ...

Ja som du nu ved, så eeelllsker jeg bøger der kan inspirere og fornøje mig. Det gælder også strik og hæklebøger. Jeg er altid på udkig efter om de er på tilbud rundt omkring :-)

Lisbeth sagde ...

Ja, de bøger ser meget spændende ud - kan man få lov at kikke i dem?