torsdag den 10. maj 2012

"What to do ? "

De sidste 2 års tid har der været flere fyringsrunder på min arbejdsplads, og i februar kom turen så det mig + flere af mine kollegaer.

Vi fik alle samme besked - pga nedskæringer og omstrukturering blev vores stillinger nedlagt, så vi blev opsagt og skulle stå til rådighed......

Marts og april har jeg primært brugt tiden på at færdiggøre igangværende opgaver, og rydde op i gammelt skrammel - pyha jeg havde fået samlet rimeligt meget på de sidste 7 år.

Er det svært at finde motivationen til at arbejde ? Jeps, min stilling er jo eller bliver nedlagt, så jeg har haft svært ved at se formålet med at løse flere opgaver.

Så jeg fyringen komme ? Nej, men jeg var ikke overrasket

Er jeg gal/vred over fyringen ? Næ, egentlig ikke

Er jeg trist ? Jeps, trist fordi jeg mener at mine tidligere kollega'er gav firma'et havde et utroligt potientiale for at vokse. Et potientiale som firma'et ikke evnede eller ønskede at bruge..... det gør mig trist

"Tak for et god samarbejde" kurven er en meget synlig reminder at jeg skal finde på noget andet at lave...

...hmm og hvad skal jeg så lave i stedet for ?
Det ved jeg ikke endnu, så jeg er gået i tænkeboks !

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

uff, den er svær at sluge. men, når en dör lukkes plejer der jo at åbnes en ny, ikke? og måske kan du begynde med at rydde op i dine ting derhjemme også.
kh.fra Island
Frida

Merete sagde ...

Bettina, det er dejligt at du ser positivt på din situation. Det er det aller bedste at gøre. Du skal ikke lade dig gå på, af alle de "skal" ting som man skal gøre som arbejdsledig. Det er bare at gøre det og så komme vider. Jeg er sikker på at der åbner sig en ny dør for dig, på et tidspunkt.

Helle : sagde ...

Pas godt på dig selv !

Kirsten Amstrup sagde ...

Jeg håber det lykkes for dig at tænke og handle konstruktivt. God vind.

Lis sagde ...

Jeg ønsker du finder drømmejobbet nu hvor en dør lukkes.

Kh. Lis

Karen S, Lykkefanten sagde ...

Held og lykke med tankerne. Det er altid hårdt at skulle gå fra noget, man har været glad for. Jeg håber, du finder noget nyt og spændende og godt for dig!