tirsdag den 30. december 2008

Tillykke Margit :o)

Min søde og dejlige veninde Margit havde fødselsdag i søndags, og det blev fejret med en hjemmelavet brunch sammen med de nærmeste venner & børn.

Vores fødselsdagsgave til Margit blev besluttet allerede i sommer, hvor jeg faldt over noget "bønnegarn" og "kombinationsgarn" i Margit's grønne farverOg garnet blev godt og effektivt brugt til en hæklet kasket (billede kommer senere), et stribet tørklæde og en matchene hue med spids/tut.Og Margit blev rigtig glad for gaverne.

Derudover havde jeg også en rest fra Margit's bluse "Japansk Rib", og garnresten blev brugt til en baskethue i hulmønster efter denne opskrift og mønster med nogle enkle justeringer.

Huen er strikket i Isager's Højlandsgarn med 2 tråde på pinde 4½ + 5 og tilsvarende færre masker, derudover har jeg fulgt hulmønsteret.
2 tråde højlandsgarn på pinde 5 giver huen et helt andet udtryk, end Alpaca på pinde 3½ (opskriftens oprindelige garn) - huen virker meget grovere, mindre fin/feminin og meget anvendelig. Det blev et rigtig godt resultat, og Margit blev meget glad for huen. Perfekt :o)

Ingen kommentarer: