torsdag den 5. marts 2009

En stolt mor :o)

Jeg er den stolte mor til nogle dygtige, smukke, irriterende, talende, udadvendte, ansvarsbevidste, gavmilde, kærlige, smilende og fantastiske piger. :o)

De er 2 søstre som absolut kan være uenige, de er samtidig er meget kærlige overfor hinanden og rigtig gode til at hjælpe & passe på hinanden.


Det virker som igår at jeg fik Henriette og Josefine fotograferet i deres fine kjoler :Og idag fylder Josefine så 18 år ..... hvor er årene dog blevet af ??

Selvom Josefine flyttede hjemmefra og sammen med sin kæreste sidst i januar, besluttede hun igår at det ville være rigtig hyggeligt at sove i sit gamle hjem & seng - en sidste gang som "barn".

Så vi andre fik hurtigt arrangeret en morgenmad & gave seance imorges, en stor glædelig overraskelse for Josefine, og hun prostesterede ikke engang til billeder med "morgenhår" :o)


En meget kærlig og gavmild Henriette & kæreste giver Josefine hendes første taske fra Louis Vuitton - en meget flot gave som Josefine blev MEGET glad for, og endnu ikke helt har forstået. Jeg er stolt af den kærlighed og gavmildhed som pigerne viser overfor hinanden, og jeg må jo have gjort noget rigtigt :o)

Og i eftermiddag starter hele familien med bedsteforældre, onkler & tanter, fætre & kusiner med champangne, inden vi tager på restaurant for at fejre Josefine.For at gøre trekløveret komplet fik vi Laura i marts 2000, som vi desværre også måtte sige farvel til.
3 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor kan livet indimellem være uretfærdigt. Godt du har dine to "store" piger.

Helle : sagde ...

Stort tillykke med din datter, håber at I rigtig får hygget. Ja engang imellem er livet lidt uretfærdigt.

Karen-Ditte sagde ...

Tillykke med dine tøser - det er mærkeligt at de bliver så store og så flytter de líge pludselig.. håber i havde en dejlig dag