søndag den 26. juli 2009

Færdige projekter.....

Jeg er blevet færdig med flere forskellige projekter.

Første færdige projekt var "Haven" fra bogen Heartfelt af Kim Hargreaves i det lækre sokkegarn fra Zauberball - det er blevet til et dejligt rødt tørklæde på 13 x 194 cm og 90 gram.Næste projekt var et lille pompon tørklæde af 56 gram rester og det blev 9 x 78 cm - dejligt lille tørklæde til vinter.
Et lidt større projekt var en rigtig lækker bomuldstrøje i Ny Felina fra Mayflower og efter mønsteret
Hey Teach fra www.Knitty.com.
Jeg har lavet enkelt justeringer, bl.a. længere ærmer, udeladt ribstykket lige under hulmønsteret, og lavet retrillekanter i stedet for ribkanter.

Jeg er meget tilfreds med trøjen og den er også brugt flere gange allerede.

Jeg har også fået lavet det første 4 baby booties til en af mine små niecer, som skal et par måneder til Østen. Flere booties er undervejs, så et seperat indlæg med samtlige booties følger senere.

4 kommentarer:

Karen-Ditte sagde ...

Du godeste hvor er du flittig:-) det har vist været en god sommer for dine strikketøjer..

Bettina sagde ...

Tja, måske.
Men jeg har til gengæld ikke haft megen ferie, blot 1½ uge i hytte på Fyn, så strikketøjet har egentlig heller ikke haft ferie. Jeg satser på dog på at tage revanche senere på året :o)

Sarah sagde ...

Jeg kan rigtig godt li det lille halsterklæde, sådan et kunne jeg godt tænke mig. Du har brugt garn med "klumper" i ik'?? Jeg mener har set noget ligende i lyserødt og lydeblåt!?

Bettina sagde ...

Hej Sarah,
Jo det lille råhvide tørklæde er lidt rester af Pompon garn.

Garnet hedder Pompon og kommer fra Rico Design. I dag kan du både købe det ensfarvet med store klumper, og noget flerefarvet med mindre "klumper". Det ensfarvet har jeg set i sort, råhvid, grå, lyselilla, mørk blomme og lyseblå.
Jeg har købt mit hos Strikketøsen i Slangerup, og hun har stadig begge udgaver (måske ikke i alle farver).