søndag den 26. juli 2009

Projekter igang

Umiddelbart syntes jeg at der var for mange projekter igang, men det er vist ikke helt tilfældet, for jeg har 2 Kauni-projekter - Domino sjalet og vendetrøjen som begge venter på køligere aftener.

Samt en t-shirt i silke fra lageret + en hæklet taske i bomuldsgarnet fra Almina, det er jo ikke særlig meget.

Men jeg har skam slået op til denne i den lysebrune Safran og denne i den mørkelilla Muskat, så skynder mig af blive færdig med t-shirten + tasken.

4 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Nej, det er da bestemt ikke for mange ;-)

Lækre projekter du har valgt til dine garnstudio garner :-)

Karin Grøn sagde ...

Det er vist statustid. Det er for mig mange projekter, men jeg tror det er fint for dig. Jeg bliver stresset hvis jeg har mere end 2 projekter- et lille og lidt større, men heldigvis er vi forskellige. Jeg er noget pjattet med dit dominosjal- har du en opskrift og hvorfra.

Sarah sagde ...

For det første, hvor er det godt gået at du kan have så mange store projekter i gang på en gang, det kan jeg SLET ikke! Så er der intet der bliver færdigt!
For det andet vil jeg gerne invitere dig til et give away som lige nu finder sted på min blog. Du kan find en makeuppung/toilet taske som kan bruges af både M og K, kom en tur forbi og se om det er noget for dig.

Kh Sarah

Bettina sagde ...

Hej,

Og det viste sig faktisk at være for få projekter for mig :o)

Domino sjalet er vist oprindeligt opskriften "Sjal i dominotern" fra Karen Noe.

Tja Sarah, om det er et par store eller mange små projekter, så tager de jo alle samme tid :o) og tillykke med din success med elefanterne og ranglen, det kan jeg sagtens forstå. "Give away" lyder spændende - se mere på min blog.

Mange hilsner,
Bettina