lørdag den 21. februar 2009

Færdig nederdel og nyt på pindene :o)

I sidste uge blev jeg færdig med min grå nederdel, og den infrier alle mine forventninger :o)

Nederdelen er strikket i 261 gram Kauni effekt på pind 4, endnu engang har jeg brugt denne opskrift, og pga de forskellige farver har jeg ikke lavet hulmønsteret, hvilket jeg er meget tilfreds med.På pindene har jeg nu en trøje i mohair efter en opskrift fra Hendes Verden, og indimellem hækler jeg lidt på et tørklæde i noget silkegarn - begge garner er fra mit garnlager :o).
Jeg har et par andre projekter i tankerne, som jeg mangler garnet til, så jeg glæder mig til strik in på tirsdag, hvor jeg satser på at finde garn til min. et projekt :o) og jeg kan dårligt vente....

7 kommentarer:

Strikkeheksen sagde ...

Sikken en fin blog, du har her. Spændende ting, du laver :-)

Det er en rigtig flot nederdel og nok en god ide, at undlade hulmønster i det flerfarvede garn -jeg kan godt finde på at gøre begge dele, men det falder heller ikke altid lige heldigt ud :-)

Merete sagde ...

Hvor er din nederdel blevet flot og sikke et arbejde. Trøjen du er ved at strikke er i en vild flot farve.
Merete

Merete sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Dorthe sagde ...

Nøj hvor er nederdelen flot, mon sådan en skal må min "to do" liste?
Dine andre strikkerier ser rigtig spændende ud, glæder mig til at se mere :-)
Forsat god søndag.

Karin Grøn sagde ...

Hej Betinna. Velkommen til min blog. Jeg kan se, at du må være den webstrikker, der efterlyste en opskrift på en bolero strikket fra ærme til ærme. Jeg synes iøvrigt det er nogle vildt flotte ting du har lavet. Den cardigan fra Ruth jeg talte om, kan du finde på min blog under november 2008. Den er strikket i Peru og har givet en tæt tyk trøje, som jeg ved bliver brugt meget af min gigtplagede svigermor på 82 og den biver meget beundret pga mønstret. Hun får nu til sin fødselsdag en February Lady sweater- meget tynd og lækker og med 3/4 ærmer til sommerbrug strikket i Arwetta. Den bliver hun også glad for er jeg sikker på.

Gitte sagde ...

Det kan godt være at nederdelen var kedeligt strik, men den er altså bare fantastisk, super flot!!!!!

Ville så gerne strikke nederdel og kjole. Er bare bange for at der kommer "buler" i når man har siddet ned.....

Bettina sagde ...

Tusinde tak for jeres dejlige kommentarer :o)

Jeg har skam også haft nederdelen på, og det er absolut ikke min sidste nederdel i Kauni. Den er utrolig behagelig at have på, dejlig varm uden at være for varm.

Gitte : jeg har dobbelt checket mine 2 striknederdele i Kauni & shetlandsuld, og de har ingen "buler" efter at jeg har gået med dem. Så jeg kan kun opfordre til at strikke den første nederdel/kjole til dig selv. Held og lykke :o)

Karin : Tusinde tak, og beklager men du må forveksle mig med en anden. Jeg er ikke medlem af Webstrik - skal man ikke inviteres for at blive medlem ?
Og jeg kigger alligevel i din blog for november 2008 :o)

Mange hilsner
Bettina