mandag den 13. april 2009

Sidste fridag :o(

Så er den påskeferie jo næsten overstået, og den var alt for kort :o(

Jeg har gudskelov 2 ugers restferie, som jeg planlægger at splitte op med en uges ferie om blot 1½ uge og 1 uge først i maj - og jeg glæder mig allerede :o)

Weekenden er gået med mange hyggelige timer med familie og venner, så idag har jeg slappet af herhjemme. Dvs. vaskemaskinen er efterhånden rødglødende, ukrudtet i rosenbedet er væk, og jeg har fået hæklet mit tørklæde færdigt.

Tørklædet er hæklet efter et "slibesten/murstens" mønster fra Nurhanne og med inspiration fra Liselotte Weller.

Jeg har brugt 1 ngl Zauberball sokkegarn & 2 ngl Alpaca fra Drops, gentaget mønsteret 5 gange og starter + slutter med 5 hele slibesten/mursten, og fik en rest på 5 gram.

Tørklædet vejer 195 gram, og er ca 25 cm bredt og ca 175 cm langt - det er blevet SUPER LÆKKERT tørklæde.Borten er på 3 omgange - de første 2 omgange er fastmasker, og 3 omgang er *3 kædemasker, 1 halv stangmaske, 3 stangmasker, 1 halv stangmaske* gentaget fra * til *, som jeg dog har justeret lidt i hjørnerne, således at 2 buer møder hinanden i hjørnet.


Og nu er jeg igang med anden udgave af borten på min Dominosjal.

Første forsøg var med hulmønsteret iflg. opskriften, og det var jeg ikke tilfreds med, jeg syntes at borten vil blive alt for stor, så jeg er startet forfra med 4 eller 6 retriller.

Flere informationer og billeder kommer når tørklædet er færdigt :o)

4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Ihh hvor er dit tørklæde blevet flot, det ser så dejlig blødt ud !

Gitte sagde ...

Meget smukt - og lige mine farver ;-) Elsker sort, hvidt og gråt.

Karen-Ditte sagde ...

Dit hæklede tørklæde ser ud til at have fået en god længde, hvordan gik det med farveforløbet, det er nemlig ikke så tydeligt på billedet.

Anonym sagde ...

Ja - sådan en dejlig påskeferie går jo alt for hurtigt.
Det er et meget flot murstenstørklæde du har lavet og en spændende kontrast til det meget farverige dominosjal :-)